si   en   de   it  
Pokličite nas07 496 21 39
Trenutno zaprto

Mobile navbar

Close mobile navbar

Restavracija Štefanič

Restavracija z izjemno kulinarično ponudbo za vse priložnosti, kjer ne boste čakali proste mize.

Družinska zgodba

Družina Štefanič, ki je imela od leta 1994 v najemu manjšo gostilno, je restavracijo kupila leta 2001, lastnik, ki bdi nad restavracijo, je Stane Štefanič. Večina zaposlenih je z nami že od začetkov, saj so predani svojemu delu in smo se ujeli v povezan kolektiv.

Odlična lokacija

Nahajamo se na odlični lokaciji, ob glavni avtobusni postaji v neposredni bližini starega mestnega jedra Brežic, le 2 kilometra od Term Čatež in 30 kilometrov od Zagreba, z lastnim parkirnim prostorom za osebna vozila in avtobuse. Ob gostinskem objektu vas pričaka prijetno razporejena zunanja terasa z otroškim kotičkom, površine pa omogočajo dostop in vstop tudi gibalno oviranim osebam.

Svetli gostinski prostori

Če iščete gostinsko ponudbo zase in svoje bližnje ali pa večje skupine – naši gostinski prostori, ki sprejmejo skupno do 240 oseb, so idealni za vrsto družabnih prireditev (silvestrovanje, pustovanje, martinovanje …), poročna slavja, rojstnodnevne zabave, poslovne dogodke, krste, birme, individualne obiske itn. Restavracija, ki ima en velik in svetel prostor, ki ga je mogoče razdeliti na dva manjša, omogoča sprejem okoli 150 gostov. V notranjosti je še en manjši prostor za okoli 40 oseb. Zunanja terasa, ki je delno pokrita, sprejme okoli 50 gostov.
 
Za večje skupine sprejemamo rezervacije.

Za zaključene družbe organiziramo tudi zabavo z živo glasbo.

Raznolika kulinarična ponudba

Zakaj rezervirati mizo v priznani družinski restavraciji Štefanič v Brežicah? Poleg priročne lokacije in prijetnega ambienta v restavraciji z dolgoletno tradicijo se razlogi razkrijejo tudi v bogati kulinarični ponudbi, kjer seveda ne manjkajo niti priljubljene:
  • tople malice,
  • pizze in burgerji,
  • ribje in mehiške jedi,
  • jedi z žara in po naročilu,
  • domiselne sladice.

Dogodki 

Dogajanje v naši restavraciji, ki znova in znova privabi ljubitelje okusne hrane in zabave željne ljudi, popestrimo še z dnevi raznovrstnih kuhinj. Veseli vas bomo na naših dnevih, kot so:
  • Dan domačih slovenskih jedi,
  • Dan dalmatinske kuhinje s klapo,
  • Dan balkanske kuhinje,
  • Dan italijanske kuhinje.

S posebno ponudbo poskrbimo za vegetarijance in vegane, pripravljamo tudi jedi brez glutena.

Najem prostora za dogodke

Pomagamo tudi pri najemu prostora za dogodke na območju jugovzhodne regije (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk) in Posavske regije (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica).

Dobrodošli

Obiščite nas in nam dovolite, da vas razvajamo s sezonskimi jedmi, izbranimi vini in ostalimi dobrotami iz naše kuhinje. Čeprav slovimo po dobrih malicah imamo tudi ostalo ponudbo odlično, saj se trudimo in se povezujemo z lokalnimi ponudniki, da je naša ponudba čim bolj domača.

Osebje Restavracije Štefanič v Brežicah se veseli vašega obiska.

Za več informacij nam pišite ali nas pokličite: 041 734 394.
×