






MARTINOVANJE 12.11.2022
Objavljeno: 05.11.2022
PREDNOVOLETNE ZABAVE
Objavljeno: 05.11.2022
Energetska sanacija Restavracije Štefanč
Objavljeno: 06.10.2021
Spremenjen delovni čas
Objavljeno: 17.05.2021
Ponovno z vami 4.5.2020
Objavljeno: 30.04.2020
VALENTINOVO, 16.2.2019
Objavljeno: 16.02.2019
Prednovoletna praznovanja
Objavljeno: 20.11.2018
Novi JEDILNI LIST
Objavljeno: 15.11.2018
FIO SHOW & GOLAŽIJADA - 8.10.2016
Objavljeno: 08.10.2016
Ples ob dnevu žena - 5.3.2016
Objavljeno: 05.03.2016
POTRJENKA 2016
Objavljeno: 01.01.2016
DALMATINSKA KUHINJA
Objavljeno: 05.12.2015
PREDNOVOLETNE ZABAVE
Objavljeno: 01.12.2015
MARTINOVANJE - 7.11.2015
Objavljeno: 07.11.2015
PIVSKA ali BREŽIŠKA PIZZA za 4,50 €
Objavljeno: 20.06.2015
MARTINOVANJE 08.11.2014
Objavljeno: 29.10.2014
GOLAŽIJADA IN SLOW FOOD
Objavljeno: 22.05.2014
PUSTNI PLES
Objavljeno: 27.02.2014
VALENTINOV PLES
Objavljeno: 12.02.2014
NEDELJSKA KOSILA
Objavljeno: 21.01.2014
NOVOLETNI PLES 04.01.2014
Objavljeno: 02.01.2014
Novoletne zabave
Objavljeno: 23.11.2013
jurjevanje
Objavljeno: 14.04.2013
PLES OB DNEVU ŽENA
Objavljeno: 24.02.2013
Novoletne zabave
Objavljeno: 17.11.2012
MARTINOVANJE 10.11.2012
Objavljeno: 05.11.2012
NOVO
Objavljeno: 07.10.2012
Ples ob dnevu žena - 10.03.2012
Objavljeno: 07.03.2012
Silvestrovanje v restavraciji Štefanič
Objavljeno: 19.12.2011
Kulinarični večer - SLOW FOOD
Objavljeno: 27.05.2010
Posebna ponudba ob dnevu žena
Objavljeno: 07.03.2010
Praznovanje dneva žena
Objavljeno: 25.02.2010
Februarske prireditve
Objavljeno: 07.02.2010
Nova spletna stran restavracije
Objavljeno: 06.02.2010
Kulinarični večer - SLOW FOOD
28.05.2010 ob 19.00 uri vas vabimo na 3. kulinarični večer SLOW FOOD.
PRIPRAVA TITOVIH JEDI
Ponudba večera:
Cena menija na osebo z vini: 28,00 €.
Ponudba večera:
- Špageti v vinegredski omaki
- Sauvignon, suhi
- Goveja juha za mesnim zavitkom
- Jagnječe sarmice v trtinem listu
- Cviček, 2009
- Telečji medaljon z grahom, riž z zelenjavo
- Dolenjsko belo, suho
- Sote stroganov z rožmarinovim pirejem in artičoke na olivnem olju
- Modra frankinja
- Jelenov file v boroničevi omaki, pečeni zagorski štruklji
- Modra frankinja, barik
- Vezirska turahija
- Ledeno muškatno vino - Nejino vino
Cena menija na osebo z vini: 28,00 €.
objavljeno:27.05.2010